Квартира 55 м², Львів

Коли взяти світлі поверхні, поєднати з чорним каменем і деревом, додати функціоналу, то вийде ідеальне продумане житло для молодої пари.
У затишній квартирі на 55 м² нам вдалося гармонійно поєднати хол, вітальню, спальню, кухню, санвузол, гардероб і відпочинкову зону. Наскрізним елементом всього простору став чорний камінь, який зустрічаємо майже в кожній частині квартири. Чорний обрали акцентним кольором інтер’єру, його використали там, де камінь був недоречний.
Крім того, ми прагнули створити відчуття близькості з природою. Відтак фактура каменю, теплого дерева та зелених зон, як-от стіна зі стабілізованим мохом, дає відчуття прогулянки в лісі. Приміщення не «тисне», ви відчуваєте простір і психологічний комфорт.
Щоб додати враження простору, всі двері зробили прихованими. Безліч полиць та ніш доповнюють цей ефект і слугують практичними елементами водночас.
Настрій затишку всього житла задає невелика релакс-зона, на яку перетворили незадіяний балкон. Місце, де пара разом зможе милуватися заходом сонця та читати улюблені книжки.
Цими днями розпочинаємо реалізацію проекту з дизайнерським наглядом від Teplyy Design. Отож, вже зовсім скоро поділимося фото-враженнями.

001а

002

002а

002б

002в

003

006

008

009

010

011

012

013

015

016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (немає оцінки)
Loading ... Loading ...

Залиште коментар