Квартира 75 кв.м (м. Львів)

Робота над дизайном інтер’єру квартири у Львові розпочалась з перепланування головної частини об’єкту (коридору, вітальні та кухні). Існуючий план квартири мав типове планування і незадовільняв власників, так як входи в усі приміщення проводились з вузького коридору. Тому було прийнято рішення демонтувати усі перегородки, які заважали вільно та без перешкод пересуватись по квартирі. І тільки між вітальнею та коридором прийшлось монтувати перегородку буквою “П”, в яку вставлялась шафа-купе з дзеркальними фасадами зі сторони коридору, а зі сторони вітальні примикав обідній стіл. Так як висота до стелі була невисокою, тому було вирішено практично по усій вітальні зробити натяжну стелю, яка б візуально збільшувала висоту приміщення, а основне освітлення здійснюється з прожекторів,  які розташовані по краям вітальні.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 голосів, оцінка: 5.00 з 5)
Loading ... Loading ...

Залиште коментар