Mieszkanie 50 m2 (Lwów)

Młode małżeństwo z dwójką dzieci zamieszkujące w tym mieszkaniu postawiło projektantowi zadanie unowocześnienia lokalu, a jednocześnie w związku z planowanym niedługim okresem mieszkania w lokalu ( 5-7 lat ) zleceniodawcom zależało na projekcie ekonomicznym.

W mieszkaniu o powierzchni 50 m kw. rozmieszczono hol, pokój gościnny – sypialnię, pokój dziecięcy oraz łazienkę.

Ściankę działową między pokojem gościnnym a holem zdemontowano. W holu znajdowała się szafa ubraniowa, koniecznym było wykonanie przegrody i zamknięcie szafy przesuwnymi lustrzanymi drzwiami.

Biorąc pod uwagę wszystkie życzenia klientów postanowiłem zaprojektować wnętrza w stylu “eko”, który nawiązuje do natury a tym samym daje powiew świeżości.

Dzięki zastosowaniu w projekcie czystych i jasnych kolorów naturalnego drewna, sufitów w kolorze letniego nieba i pni brzozowych, które częściowo oddzielają hol i salon można było osiągnąć dość dużo przestrzeni, ciepła, lata i świeżości.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 , : 4.83 5)
Loading ... Loading ...

(UA) Залиште коментар