Mieszkanie 60 m2 (Lwów)

Kreatywne projektowanie wnętrz apartamentu we Lwowie rozpoczęło się od kapitalnej przeróbki. Istniejący plan mieszkania przedstawiał wszystkie pomieszczenia osobno – korytarz, kuchnia, salon i łazienka.

Przejście z jednego pomieszczenia do drugiego prowadziło przez korytarz. Dlatego wszystkie ścianki działowe były demontowane – oprócz przegród pomiędzy łazienką i kuchnią. Tym sposobem powstała duża powierzchnia bez zbędnych ścian. ponieważ klient życzył sobie osobnej sypialni postanowiłem zaprojektować ściankę z cegły, później pomalowaną na biało oddzielając tym samym korytarz od sypialni. Od strony salonu zaprojektowałem szklane drzwi rozsuwane. W ten sposób powstało studio z kuchnią, oddzielnym korytarzem i osobną sypialnią.

Podstawowym powodem takiej koncepcji było to, że klient zawodowo zajmował się sztuką.

Tak zaprojektowany przeze mnie wystrój powinien inspirować człowieka do ciekawych i śmiałych pomysłów.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 , : 5.00 5)
Loading ... Loading ...

(UA) Залиште коментар