Apartamenty (Riasne-2)

Pierwszym problemem przy rozpoczęciu projektu było połączenie salonu i kuchni, które w dotychczasowym planie mieszkania były oddzielone pomieszczeniami, do których wchodziło się z korytarza. Dlatego zgodnie z życzeniem klienta usunięto ściankę między kuchnią i salonem, zamurowano drzwi z korytarza do kuchni, a przejście z korytarza do salonu powiększono.

Powstało pytanie jak umieścić telewizor aby można go wygodnie oglądać tak z kanapy jak i siedząc przy stole w jadalni? Dlatego postanowiłem zamontować ściankę pod kątem 45º, na której umieszczono TV oraz elektryczny kominek.

Wnętrze mieszkania wykonano w nowoczesnym stylu. Wykorzystano dotychczas używane meble tapicerowane. W sypialni łóżko, komodę i szafki trzeba było odnowić i pomalować na biało dla harmonijnego połączenia z turkusową tapetą.

Wnętrze pokoju dziecinnego wykonane z elementami klasyki – historia Spartakusa i Cesarstwa Rzymskiego.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 , : 4.50 5)
Loading ... Loading ...

(UA) Залиште коментар