Salon (Rawa-Ruska)

Projekt wnętrza rezydencji znajdującej się w miejscowości Rawa Ruskoja został wykonany w minimalistycznym stylu. Przeprojektowanie wystroju zostało wykonane w hotelu i restauracji. Do minimalistycznego stylu chciałem dodać trochę świeżości i lekkości, dlatego postanowiłem zastosować w niezmienionym wyglądzie betonowe kolumny i belki a zastosowanie oświetlenia LED dodało betonowym elementom interesującej faktury. Konstrukcja sufitu wykonana z płyt gipsowo – kartonowych na kształt gałązek rozchodzących się od kolumn. Minimalistyczny styl to prostota kształtów, faktur i wzorów, to proste linie i głównie jasne tony, a także minimum ozdób oraz lakoniczność formy. Dekoracyjne podświetlenie równomiernie wypełnia światłem wszystkie pomieszczenia, a bio-kominek stwarza atmosferę ciepła i przytulności.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 , : 3.25 5)
Loading ... Loading ...

(UA) Залиште коментар